Fullbokat!

Enmansföreställningen som blev en publiksuccé världen över

I pjäsen Fullbokat! spelar Morgan Alling ”wanna-be-skådisen” Sam, samtidigt växlar Morgan blixtsnabbt om till närmare 40 andra rollfigurer. Hela denna mästerliga enmansföreställning utspelar sig i en sliten skrubb med ett belamrat skrivbord. Sam extraknäcker som bordsbokare. Telefonen ringer, kändisar vill ha bord trots att det är fullbokat, en matkritiker dyker upp, och chefen stressar på genom interntelefonen. I ett hisnande tempo försöker Sam hålla alla glada samtidigt som han pratar med sin skådespelarkompis, som gått vidare på en audition. Trots att han tvingas skura damtoaletten och sjunga för gästerna, lyckas han få en specialaudition, när han låter tv-producenten få ett bord… trots att det är fullbokat.

Fullbokat! sattes upp första gången i New York 1999 och har sedan dess spelats världen över.

Produktionen är ett samarbete mellan Riksteatern och Vicky Nöjesproduktion.

Presscitat
”Sällan har jag upplevt ett så ljuvligt roligt mirakel på scenen som Morgan Alling. Välskrivet, välfunnet och så väl agerat att jag har en känsla av att Morgan kommer att kunna turnera runt med den här föreställningen mycket länge – långt efter vinsten i Let´s Dance”
Lasse Råde, GT

”Komiskt kraftprov av kolossalformat. En närmast sanslös fars i ett tempo som fick alla utom Morgan Alling själv att tappa andan”
Rolf Ljung, Östran Kalmar

”Alling bländande bra i Fullbokat” ”Han formligen sprutar av energi och scenhumör”
Björn Gunnarsson, Hallands Nyheter

Efter en lång turné runtom i Sverige i samarbete med Riksteatern sattes även föreställningen upp på Dramaten i Stockholm under mars månad 2009

Medverkande

Morgan Alling

Kreativt team

Producent Riksteatern
Producent Vicky Nöjesproduktion
Regi Johan Wahlström
Översättning Sven Hugo Persson
Scenografi och kostym Jan Lundberg
Förlag Nordiska ApS
Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse