Kom igen Charlie

Denna charmiga föreställning skänker eftertanke och är samtidigt en skrattfylld och härligt underhållande komedi på hög nivå med en stjärnspäckad ensemble.

Vicky Nöjesproduktion presenterar

Den brittiske militären Froggy (Claes Månsson) lämpar av sin obotligt tråkige landsman Charlie (Robert Gustafsson) på ett pensionat i Georgia, USA. För att den sjukligt blyge Charlie ska slippa umgås med gästerna ljuger Froggy ihop att Charlie kommer från ett annat land och inte förstår språket. Planen får dock motsatt effekt eftersom utlänningar är det mest spännande man kan tänka sig för den pratglada pensionatsägarinnan Betty (Suzanne Reuter) och hennes gäster Catherine (Susanne Thorson) och den svagt begåvade brodern Ellard (Martin Eliasson), som dessutom utser sig till Charlies språklärare med ett mycket oväntat resultat…

Samtidigt har prästen David (Erik Johansson) och hans inte alltför klyftige vän rednecken Owen (Magnus Roosmann) onda avsikter och planerar att göra pensionatet till högkvarter för sin hemliga klubb, Ku Klux Klan. Eftersom Charlie fått folk att tro att han inget förstår, får han veta mer än han borde och hamnar snabbt i stora problem med alltför närgångna pensionatsbor å ena sidan och ett gäng taffliga bufflar i vita kåpor å andra sidan.

Denna charmiga föreställning skänker eftertanke och är samtidigt en skrattfylld och härligt underhållande komedi på hög nivå med en stjärnspäckad ensemble. Vi får äntligen återse Robert Gustafsson på Oscarsteatern, denna gång regisserad av Peter Dalle – som i sin tur återförenas med Lorry-kollegorna Suzanne Reuter och Claes Månsson m fl.

Föreställningen hade premiär den 18 september 2014 på Oscarsteatern och spelades i två säsonger

ROLLER

Charlie Robert Gustafsson
Betty, pensionatägarinnan Suzanne Reuter
Froggy militären Claes Månsson
Owen redneck Magnus Roosmann
David, präst Erik Johansson
Catherine, pensionat gäst Susanne Thorson
Ellard bror till Catherine Martin Eliasson

KREATIVT TEAM

Regi Peter Dalle
Producent Johan von der Lancken
Exekutiv producent Vicky von der Lancken
Scenografi Roger Rosenberg
Kostymdesign Anna Hagert
Mask/perukdesign David Julio
Ljusdesign Staffan Sahlström
Ljuddesign Oskar Johansson
Rekvisita Lina Strand & Frida Rapp
Attribut Kent Wendel/Dracoattribut
Specialeffekter Johan Harnesk, Vincent Thunström/Panorama SFX
Ljudeffekter Oscar Johansson
Musikinslag Jan Radesjö
Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse