Leva Livet

Musikalen med 80-talets största svenska hita!

2entertain, vicky nöjesproduktion och the one and only company presenterar

Under våren 2011 presenterades 80-talets största svenska hits i en och samma musikal. Publiken fick lyssna till hits skrivna av Gyllene Tider, Orup, Mauro Scocco, Björn Skifs, Marie Fredriksson, Eva Dahlgren, Tomas Di Leva och Niklas Strömstedt, för att bara nämna några.

Leva Livet är baserad på de mest populära svenska 80-tals hitsen som på ett naturligt sätt vävs in i handlingen. Den danska versionen blev snabbt en säljsuccé – över 165 000 jublande danskar har hitintills sett den!

Leva Livet är en härlig musikal fylld av livsglädje, humor samt en dos av allvar och eftertänksamhet. Den handlar om tonårsbandet Up Fronts återförening. Sara var under 80-talet bandets frontfigur och sångerska men då hon fick ett jobberbjudande från USA och en chans till en solokarriär övergav hon övriga medlemmar i bandet och flyttade utan ett ord. Sara vill nu, många år senare, återförena bandet för att lätta sitt hjärta och låta sin dotter få träffa sin pappa för första gången. Hon har även en tung hemlighet att berätta som hon hållit för sig själv i alla år. Vid återträffen blir de påminda om de stora, vågade drömmar de en gång hade och plötsligt väcks även gamla kärleksaffärer till liv.

Föreställningen hade premiär den 13 januari 2011 på China teatern

Medverkande

Malena Laszlo
Christine Meltzer
Lisa Werlinder
Jessica Zandén
Patrik Martinsson
Alexander Stocks
Linus Wahlgren
Anna Åström

Kreativt team

Regi Philip Zandén
Producent 2entertain
Producent Vicky Nöjesproduktion AB
Producent The One and Only Company
Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse