Robert Gustafssons 25-års jubileumsrevy

Robert Gustafsson firar sitt jubileum med en storslagen revy.

VICKY VON DER LANCKEN & TEATERSVITEN PRESENTERAR

I år firar Robert Gustafsson 25 år i nöjesbranschen med en storslagen jubileumsrevy. Här får du bekanta dig med alla hans sidor, egenheter, intressen och inte minst favoritfigurer. För nu bjussar han på en helt nyskriven hemma hos revy med inspirationskällor hämtade ur det bästa i hans karriär och med hjälp av Putte Nelssons väloljade 7-mannaband, dansare och artister som Åsa Fång, Sharon Dyall och Per Svensson.

Robert Gustafssons karriär har varit långt ifrån utstakad. Som treåring ville han nämligen bli skrothandlare. Sitta vid ett skrivbord, dricka termoskaffe och slå i pärmar. Ju mer bultar och muttrar desto bättre, för att inte tala om hur doften av motorcykelavgaser förfört Robert sen tidiga barnsben. Född i Katrineholm och uppvuxen i Skövde. Och kanske var det där, någonstans på landsbygden som fröna till hans numera klassiska karaktärer såddes och odlades. Lasse Kongo, Weiron i ottan, brandchefen Greger, Tony Rickardsson och Fred Asp
med sin partajande iller Göran. Alla med ett litet, litet drag av Robert själv. Hur som helst, har man nu möjlighet att komma steget närmare och lära känna landets roligaste hypokondriker – på riktigt.

Föreställningen hade premiär den 23 september 2010 på Rondo i Göteborg. Därefter spelades den på Amiralen i Malmö och slutligen på Cirkus i Stockholm med premiär den 23 september 2011.

Kreativt team

Regissör Leif Lindblom
Producent Johan von der Lancken
Exekutiv producent Vicky von der Lancken
Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse