Tältprojektet 2005

Fjolårets succéturné i ny tappning!

Ema Telstar & Vicky Nöjesproduktion presenterar i samarbete med Telia:

TÄLTPROJEKTET 2005

2004 års sommarsuccé – Tältprojektet – är tillbaka! Återigen bjuds det på en blandning av musik och underhållning med Sveriges främsta musikartister och komiker. Vi har det stora nöjet att presentera årets upplaga av Tältprojektet 2005: Martin Stenmarck, Charlotte Perrelli, Sissela Kyle samt våra ständiga tältarbetare Robert Gustafsson och Johan Rheborg.

Tältprojektet drog förra året nästan 40.000 besökare och hyllades av en enig kritikerkår. I år utökas antalet spelplatser till fem med Malmö som ny ort.

Kort om artisterna:

Martin Stenmarck vann 2005 års svenska Melodifestival och tävlade i Eurovision Song Contest i Kiev, Ukraina. Martin gjorde även en fantastisk insats när han medverkade i ”Så ska det låta”.

Charlotte Perrelli har en svensk Melodifestival-vinst bakom sig och vann även den europeiska finalen 1999 med låten ”Tusen och en natt”.
Charlotte debuterar som musikalartist nästa vår i Skönheten & Odjuret där hon spelade Belle.

Sissela Kyle har medverkat i SVT:s drama-komedi ”Nisse Hults Historiska Snedsteg”, samt som värdinna för Världens Humorkväll på TV 4. Ingen kan väl heller glömma hennes bejublade insatser på QX-galorna?!

Johan Rheborg har spelat på Rival i monologen ”Hur tänker hon? ” samt på Stadsteatern i pjäsen ”Nattpromenad”. Båda föreställningarna har gått för utsålda hus. Han har även medverkat i SVT:s ”Nisse Hults Historiska Snedsteg”. Johan var Guldbagge-nominerad för bästa biroll för ”Fyra nyanser av brunt”.

Robert Gustafsson belönades 2005 både med en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i filmen ”Fyra nyanser av brunt”, en Guldmask för bästa manliga huvudroll i spelpjäs och TV-priset för bästa humorprogram, Parlamentet.
Han har även fått utmärkelsen ”Sveriges roligaste man”.

Walter Söderlund har bland annat regisserat Killinggänget succéer ”Glenn Killing på Berns”, ”Glenn Killing på Grand” samt ”Percy Tårar”.

Kreativt team

Regi Walter Söderlund
Producent Vicky von der Lancken
Producent EMA Telstar i samarbete med Telia
Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse