Tältprojektet

Föreställningen, som både är en hyllning till och en parodi på 1977 års proggiga mastodontuppförande med samma namn.

Föreställningen, som både är en hyllning till och en parodi på 1977 års proggiga mastodontuppförande med samma namn. Percy Nilegård, alias Johan Rheborg, gör klart från start vad det handlar om:

-Vi rockar röven av högern, men med respekt för näringslivet.

Här ser vi Magnus – jag kör dom stör – Uggla riva av sina megahits och en blandning av Lena Philipssons egna efterapningar av henne själv med hennes egna hits och naturligtvis sketcher med Tältprojektets upphovsmän Robert Gustafsson och Johan Rheborg tillsammans med Cecilia Frode. Även gamla välkända Killing-favoriter utlovas, liksom hejdlösa imitationer av bland andra Carl-Einar Häckner, Lasse Holm och Fem-myror-gänget.

-Tältprojektet var sommarens bästa föreställning och turnérade i Sverige med Magnus Uggla, Lena Philipsson och Cecilia Frode och förstås de ständiga tältarbetarna Robert Gustafsson och Johan Rheborg. Med en blandning av musik, underhållning och humor blev Tältprojektet sommaren 2004 en av sommarens stora underhållningssuccéer. Evenemanget hade sammanlagt cirka 40.000 besökare och hyllades av en enig kritikerkår.

Medverkande

Magnus Uggla
Johan Rheborg
Robert Gustafsson
Lena Philipsson
Cecilia Frode

Kreativt team

Producent Vicky von der Lancken
Producent EMA Telstar
Regi Tomas Alfredson
Regi Hans Marklund
Koreografi Hans Marklund
Mask & peruk David Julio
Kostym Reine Tapper
Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse